XaSEM

Som una empresa jove, dinàmica i creativa. Especialistes en màrqueting promocional, ens dediquem a oferir solucions de comunicació promocional.

La nostra activitat va començar l’any 2007. Des de llavors, XaSEM ha anat creixent, evolucionant, acumulant experiències, aprenentatges i formacions.

La nostra feina comença amb l’assessorament i el disseny segons cada necessitat.

Els principals valors en els que es basa la nostra empresa son: la confiança, el servei, la innovació, la proximitat i la flexibilitat.

Treballem sempre pensant en els nostres clients. Els oferim les millors solucions a les seves demandes. Sempre des de la vanguardia, prop de les novetats, tant de producte com de maquinària. Ens adaptem a cada situació, a cada necessitat, a cada client.  De manera amable i propera, creant víncles de confiança i respecte entre ambdues parts.

El nostre equim el formem el Xavi i l’Anna. En Xavi és l’ànima de l’empresa: la part creativa, técnica i comercial. N’Anna, s’encarrega de la part administrativa i organitzativa.

El nostre principal àmbit de treball és el marxandatge., especialitzat en el disseny gràfic i la personalització. També la creació de logotips, l’evolució de les imatges corporatives i l’aplicació d’identitats variades tant en tèxtil com en producte.