SERVEIS
D’IMPRESSIÓ

Vinil tèxtil

Material adhesiu especial per a tèxtil. Es prepara amb el ploter de tall i es transfereix a la roba mitjançant escalfor i pressió. De gran durada i definició. S’adapta a tèxtils de cotó i de polièster. Ideal per a feines petites, de poques unitats.

Vinil tèxtil digital

Material adhesiu de color blanc, pintat amb tintes eco solvents. Ús específic per a dissenys a tot color que no es poden estampar amb vinil básic. Es talla amb el plòter i es transfereix a la roba mitjançant calor i pressió. De gran durada i definició.  S’adapta a tèxtils de cotó i de polièster.

 Serigrafia

Procediment d’impressió a través del qual s’estampa fent servir pantalles. Aquestes s’elaboren amb teles de seda o de nylon, muntades en un marc. Immediatament, i amb espàtules, es traspassa la pintura al tèxtil o producte. De definició mitja, de llarga durada. Es el sistema més conegut per tothom, i el més popular. Ideal per a grans produccions.

 Sublimació

Sistema de marcatge mitjançant l’alta temperatura, on escalfem la tinta fins que es transforma en gas. D’aquesta manera, aconseguim que formi una unió permanent amb el material que volem personalitzar. Qualitat d’imatge fotogràfica. Resultat de llarga durada i alta resistència. Impressió apta per a tèxtil de polièster en colors clars i per a productes preparats per sublimar. Recomanat en dissenys de molt color i molta definició.

Impressió digital directa

Innovador sistema d’impressió per marcar directament sobre tèxtil de cotó. S’aconsegueix a través d’impressores d’alta definició que fan servir tintes especials de llarga durada. Qualitat fotogràfica d’impressió. És una tècnica molt innovadora.

 Trànsfers

Són una variant de la serigrafia. Primer, la tinta s’aplica sobre paper, i des del paper, es transfereix al tèxtil mitjançant escalfor. Té molt bona definició. És un sistema molt interessant per a empreses amb molt moviment de personal, ja que, un cop fets els transfers, s’apliquen ràpidament, i es poden aplicar en produccions d’una sola unitat. Ideal per a logotips munlticolor, gravats en quatricromia (CMYK) i colors especials PMS.

 Tampografia

Tècnica d’impressió mitjançant motllures. Sistema molt utilitzat, ja que s’adapata a moltissims materials, superficies i dissenys. Recomanat per a grans produccions.

UV

Nou sistema d’impressió, molt revolucionari i molt eficient. La tinta s’aplica al producte i s’asseca pràcticament d’immediat a través d’una ràfega de llum ultraviolada LED. Qualitat màxima i a tot color. Es pot aplicar pràcticament sobre qualsevol material, sempre i quan la superfície sigui plana.

Gran format

Especialistes en lones i banderoles per a events culturals, trobades esportives, operacions comercials… Fabriquem lones disponibles en una extensa varietat de materials adaptats a cada context: anti-curving, certificat M1, ecològiques sense PVC… Totes elles acabades amb ullets i/o tensors per a facilitar la instal·lació. 

Exposicions, events i stands

Fabriquem i instal·lem qualsevol element visual per anunciar, organitzar i/o guiar als usuaris a través de diferents espais, tant dins d’exposicions permanents o efímeres, com per ajudar als visitants a que la seva experiéncia sigui completa.

Ens encarreguem de la fabricació i muntatge de superficies personalitzades per a tot tipus de fires i/o events.

PLV Retail

Produïm i distribuïm tota classe de materials promocionals per a punts de venta. Així com de la senyalèctica i decoració, tant interna com externa, de botigues i locals comercials. També, gràcies als nostres partners i col·laboradors, ens mantenim sempre alerta de les últimes novetats pel que fa a materials i estructures, intentant sempre, destacar i diferenciar-nos de la competència.

Impremta | Digital & òfset

Fabriquem productes com targetes de visita, targetes dobles o triples, fulletons, flyers, pòsters, catàlegs, llibres, revistes, etiquetes, packaging, material per a oficines, calendaris, segells, tampons, sobres, blocs, elements decoratius…

Serveis | Disseny gràfic

Podem crear el seu logotip, la seva identitat personal. Així com aplicar-la sobre qualsevol medi.